2008 08 april 2008

Task Bar (Move)

Publicerad av admin på 8:39 enligt Tips, Windows, steg för steg, utan att nivån


Windows aktivitetsfält är baren ligger där start-knappen på vänstra sidan av det, och klockan på höger sida. Vanligtvis finns längst ned på skärmen eftersom standard inställningarna är konfigurerade som den är.

Men ofta, av någon anledning, till exempel ändra föremålet för fönster, för alla program som är lättare att använda om Aktivitetsfältet är inte irriterande, eller helt enkelt därför att vi vill byta plats ger oss faktor som vinner. Räntan kan ändra detta fält och placera den i någon annan position.

Också som standard aktivitetsfältet kommer att blockeras och kan därför inte ändra eller storlek eller läge. Så steg för att ändra ställning eller storlek skulle vara:

1. Steg: För det första bör det noteras att vi kan ändra position eller storleken Aktivitetsfältet för detta Det enda som behöver göra är att placera muspekaren över aktivitetsfältet, och gör ett klick med höger musknapp. Vid utförandet av denna åtgärd läggs fram inom ramen menyskärm för Aktivitetsfältet. Detta är ett menyalternativ kallas Lås Aktivitetsfältet, som ska visas i ditt vänstra sida med en signal, här signalen visar att alternativet är aktiverat, därför har det att göra ett klick på det här alternativet för att inaktivera Lås Aktivitetsfältet.

2. Steg två: När låset bort om vi vill ändra storlek på höjden Aktivitetsfältet är att placera muspekaren över kanten av baren, där vi vid kanten när muspekaren ta formen av en dubbelpil spets pekar uppåt och nedåt. När pekaren befinner klicka vänster musknapp och håll den medan du drar musen. Genom att göra detta kan du se hur ändra storleken på bar när den storlek du vill helt enkelt släpper musknappen.

3. Steg: Om du vill ändra position eller plats i Aktivitetsfältet, vilka åtgärder har gjort är placera muspekaren på en del av aktivitetsfältet där det finns ingenting, dvs om samma uppgift bar, inte på en knapp för att ett program eller nåt sånt. När placeras muspekaren i det läget, gör ett klick med vänster musknapp och håll nere knappen medan du drar Aktivitetsfältet till vänster, höger eller upp på skärmen som finns att titta på position baren där vi vill göra en rektangulär ram består av små prickar, när du ser detta märke i rätt läge bara släpper musknappen och Aktivitetsfältet flyttas till den positionen. Beroende på konfiguration och grafik fönster är möjligt att i stället för ett varumärke i sig verkar Aktivitetsfältet helt urtagna.

4:e. Steg två: När släpps ut i aktivitetsfältet med dess läge och storlek du vill ha, skulle vara tvungen att fixa det, för det har helt enkelt åter klicka på det alternativ som diskuteras i Steg 1 Lås Aktivitetsfältet.


6 Responses to "Aktivitetsfältet (Move)

 1. Menxx den 17 juni 2008 på 1:37

  En sak är att jag tryckte på en knapp och bar jag var borta, jag vill se om jag har att ge hem-knappen ...
  och jag älskar precis innan, vad ska jag göra?
  graxx

 2. Ricardo Monroy den 03 sep 2008 kl 10:06

  Jag skulle vilja veta om det är möjligt att ändra namn och ikon av de program som är öppna i Aktivitetsfältet, je je. Till exempel jag är på jobbet och vill använda ARES, men när vi klara detta minimerar ikonen och namnet på programmet, kommer det att bli möjligt att få en annan, så du behöver inte se vad jag verkligen använder?. Rioja att dölja Aktivitetsfältet är inte ett alternativ som du letar efter.

 3. Admin den 11 sep 2008 på 4:53

  Respekt att lämna uppgift bar eftersom det är mycket enkelt eftersom det helt enkelt har tillgång till de egenskaper hos bar, vilket gör ett klick med höger musknapp på den och välja de menyval som visas "egenskaper" och sedan i dialogrutan som dyker upp kommer att ha möjlighet att välja "alltid synlig" och "Lås Aktivitetsfältet" och andra alternativ för att aktivera dem.

  Jag hoppas att jag har bidragit!

  Un saludo.

 4. Ckm_ckm den 01 november 2008 på 2:53

  Hla som om jag har ett tvivel om storleken men det är inte precis ...
  Tillvarata bar verkligen XO k kan ökas med "golv" digams ... Men om hacems ett "Print Screen" och pegams i färg till exempel ser vi att baren har en höjd på exakt 22 pixlar och jag undrar ...

  Var är konfigurationsfilen anges vilka funktioner i den här baren? Jag antar att kommer att bli en. Ini eller något x stil och ligga i system32-mappen i Windows eller något ... vet du något om det?

  Tack på förhand.

 5. Admin den 04 november 2008 på 8:13

  Tja det är en fråga som jag aldrig hade tagit upp! Men logiskt precis som det finns teman som ändrar utseendet på fönster och Aktivitetsfältet har det att hitta information om varje typ av ärende, söka information och där att hitta den här. En hälsning och tack för ditt besök.

 6. Nasaret den 06 januari 2009 på 7:40

  Tack !!!!!!!!!!!!! min dotter gjorde en förändring och egentligen inte vet hur aktivitetsfältet återvända till sin plats.

Kommentarer RSS

Lov en Svara